Hanna Lekander har som skådespelare medverkat i över 50 produktioner. Hon har jobbat med en mängd olika regissörer inom teater och film såsom: Andrea Östlund, Anna Pettersson, Josefin Ankarberg, Carolina Frände, Malin Stenberg, Ruben Östlund, Mikael Marcimain, Erik Holmström, Kia Berglund, Olof Hanson, Anna Sjövall, , Daniel Lind Lagerlöf, mfl. Hon har även skrivit och regisserat, samt varit konstnärlig ledare för communityteater filialen 14* Hon har även arbetat som konferencier, samt gjort otaliga röstjobb.

2019 tilldelades hon Örebro Regions kulturpris för sina insatser.

Kontakt: hanna@hannalekander.se

My name is Hanna Lekander. I have participated in more than 50 theatre and film productions. I also work as a speaker on radio and television productions. Here you will find information about some of what I have done, look at photos, film and voice clips, and get information about what I am doing right now.

//Hanna Lekander