HANNA LEKANDER

Hanna Lekander har som skådespelare medverkat i över 50 produktioner. Hon har jobbat med en mängd olika regissörer inom teater och film såsom: Ruben Östlund, Anna Pettersson, Carolina Frände, Mikael Marchimain, Erik Holmström, Kia Berglund, Olof Hanson, Anna Sjövall, Christian Tomner, Daniel Lind Lagerlöf, Andrea Östlund, Björn Melander mfl. Hon har även skrivit och regisserat, samt varit konstnärlig ledare för communityteater filialen 14* Hon har även arbetat som konferencier, bla vid för invigningen av Open Art 2019, samt gjort otaliga röstjobb.

2019 tilldelades hon Örebro Regions kulturpris för sina insatser.

Kontakt: hanna@hannalekander.se

My name is Hanna Lekander. I have participated in more than 50 theatre and film productions. I also work as a speaker on radio and television productions. Here you will find information about some of what I have done, look at photos, film and voice clips, and get information about what I am doing right now.

//Hanna Lekander

https://youtube.com/watch?v=nxfS-Y6rrP4%3Frel%3D0